De perfecte cadeau voor hem?

Nog geen idee wat je moet kopen voor je man of familielid? Met deze vier cadeaus kan je nooit iets fout doen!

secrid


1. Secrid Wallet

Met de secrid portefeuille kan je nooit iets fout doen om deze iemand cadeau te doen of jezelf. Deze portemonnee wordt ontworpen en geproduceerd in Nederland. Secrid wallet staat bekend om hun kwaliteit dat ze leveren. Met deze portefeuille kan je bankkaart nooit meer stuk gaan. Er is plaats voor 4-6 kaarten in de schuifer. Je hebt ook nog twee vakken voor waardepapieren of munten in te bewaren.

Deze kleine maar toch handige portefeuille is de ideale reisgenoot. Er is net plek genoeg voor de hoognodige kaarten mee te nemen en al de overbodige thuis te laten!


2. Yves Renard

Het Belgische merk Yves Renard is een vaste waarde op de markt van kleine lederwaren. Elke portefeuille wordt vandaag de dag nog steeds volledig handgemaakt door vaklui met jarenlange ervaring. Ze hebben voor iedereen wat wils. Ze hebben portefeuilles met of zonder vak voor munten. Extra kaarten of liefst zo weinig mogelijk, iedereen vind hier zijn perfecte portefeuille.

yvesrenardromika riem

3. Romika Pantoffels

Waar je nooit maar dan ook nooit iets fout meedoet is een goed paar lederen pantoffels. Of toch liever iets warmer, dan zijn er ook nog wollen pantoffels. We hebben een uitgebreide collectie van het Duitse merk Romika. Je hebt volledig gesloten pantoffel met lederen of wollen binnenvoering. Maar je hebt ook aansteek modellen in allerlei pasvormen, kleuren en materialen.

We hebben ook nog andere herenpantoffels van de merken: Giesswein, Kitzbuhel, Scapa, Antonio Conti en Rohde.


4. Floris Van Bommel Ceintuur

Een riem van Floris Van Bommel maakt je outfit helemaal af. De Nederlandse riemen hebben verschillende lijnen in hun collectie zitten. Je hebt de Van Bommel lijn, deze ceinturen zijn gekleder en tijdloos. Wil je liever echt ceintuur die iets sportiever is of dezelfde details heeft als je schoen dan moet je bij de lijn Floris Van Bommel zijn.

We hebben ook nog ceinturen van het Italiaanse merk Giorgio, deze heeft ook dezelfde details als zijn geklede schoenen.