Mijn winkelwagen (0) €0,00
U bent niet ingelogd.

Over ons

Als jonge meid wist ik het al: "Ooit begin ik een eigen zaak". En toen ik dan in 1997 toevallig vernam dat de kinderschoenenwinkel Caramel een overnemer zocht, twijfelde ik geen seconde. Naast het professionele geluk, vond ik toen ook het geluk in de liefde: Geert. Hij stapte meteen mee in de zaak, en in 1999 waren we trots om onze nieuwe winkel te kunnen voorstellen.
Tot ons pand een beetje te klein werd voor alles wat we u wilden aanbieden... In 2004 verbouwden we de naastgelegen winkel en zo konden we ons assortiment uitbreiden tot wat het vandaag is: een heel ruim aanbod schoenen voor kinderen, jongeren, dames en heren, en heel wat exclusieve accessoires zoals handtassen, portefeuilles en kleine lederwaren.
Een nieuwe stap in het leven van Schoenen Caramel is onze onlineshop. Vanaf nu kunt u de hele collectie online bekijken, en shoppen vanuit uw luie zetel. Geen parkeer- of fileproblemen, gratis verzending vanaf € 50 en dezelfde uitstekende service die u kent van in onze winkel in Sint-Job-In-'T-Goor.
Tot ziens in onze winkel of in onze onlineshop!

schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de laatste trends en aanbiedingen!