Mijn winkelwagen (0) €0,00
U bent niet ingelogd.

Verzenden

Bij het afhandelen van uw bestelling kunt u kiezen tussen levering met Bpost of u kan ook de schoenen komen afhalen in de winkel. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9u30 tot 18u30, zaterdag van 9u30 tot 18u00 en zondag van 10u00 tot 13u00.Verzendkosten

Alle bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verstuurd voor België en Nederland. Indien u onder het aankoopbedrag van 50 euro zit, betaalt u 5,50 euro voor verzending voor België en Nederland.
U kan kiezen tussen drie leveringsopties met Bpost:


1. Thuislevering
U kan uw schoenen thuis of op een ander adres laten leveren. Als u niet thuis bent, krijgt u een aanmaling in de brievenbus zodat u weet dat ze zijn langs geweest. Ze komen de dag nadien nog een tweede keer langs of u pakket ligt klaar in uw postpunt.


2. Afhalen in een postpunt of postkantoor
U kan uw bestelling ook laten leveren in uw postpunt of postkantoor. Dit kan u zelf kiezen, wat voor u het gemakkelijkste is. Uw bestelling blijft 15 dagen liggen in uw postpunt of ka
U kan ook kiezen om uw bestelling verzekerd te verzenden, dit gaat voor België en Nederland. Dit kost 5.50 euro extra bij uw bestelling.


3. Pakketautomaat
U kan uw bestelling ook afhalen in een pakketautomaat. Deze zijn heel de week geopend zodat u dag en nacht u pakket kan afhalen wanneer dat het u past. U vindt de automaten op handige plaatsen.
Bij een retour worden de verzendkosten van je oorspronkelijke bestelling niet teruggestort. Deze worden beschouwd als vergoeding voor retourzenden.Wanneer kan ik mijn pakket verwachten?
Als uw bestelling direct online wordt betaald, vertrekt uw pakket nog dezelfde dag en mag u uw bestelling de volgende dag al verwachten. Indien u kiest voor een overschrijving, dan vertrekt uw bestelling pas, als we uw betaling hebben ontvangen.

schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de laatste trends en aanbiedingen!